Namco Amerika'da 90 Kişiyi İşten Çıkardı

02.11.2010 11:59 Alkan Adakaner


 
    Oyun dünyasının devlerinden Namco Bandai, Amerika'da yeni yapılanmaya gidiyor. Online ve mobil oyun işlerini tek bir bölümde birleştirme amacında olan Namco Bandai venturebeat'in haberine göre  90 kişiyi işten çıkardı.
 
     Bu işten çıkarmaların tamamen kurumların birleşmesi ile ilgili olması ise firmada herhangi bir sorunun yaşanmadığına işaret ediyor. Namco Bandai ise kaç kişiyi işten çıkardıklarını resmi olarak açıklamadı, ama işten çıkarmaların olduğunu doğruladı.
 
      Bu tür işten çıkarmalar oyun firmaların çok yaşanıyor. Özel sektörde çalışmak her alanda olduu gibi oyun endüstrisinde de riskli bir iş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tekken 6 Platformlar: PS3 XBOX 360 PSP Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 7 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler