Naughty Dog: Artık Oyunları Çıkışa Yakın Duyuracağız

08.01.2023 19:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Kaliforniya'nın Santa Monica şehrinde bulunan ve daha çok Crash Bandicoot, The Last of Us, Uncharted gibi oyun serileriyle bilinen Amerikan oyunu şirketi Naughty Dog, oyun duyuruları konusunda farklı bir yaklaşıma doğru gidiyor. Daha önce mevcut oyunları piyasaya sürülmelerinden yıllar önce duyurmaktan fazlasıyla memnun olan ekip artık bu durumu değiştirmeye yönelik hamleler yapma niyetinde.
 
Naughty Dog artık oyunları son aşamadayken duyurmak istiyor
 
 
 
ComicBook'a konuşan Naughty Dog eş başkanı Neil Druckmann, oyunları artık son aşamadayken duyurmak istediklerini belirtti. Bu konu hakkında ek olarak şunları söyledi: "Uncharted 4 ve The Last of Us Part 2 gibi oyunları piyasaya sürülmeden birkaç yıl önce duyurduk. Ancak bu durum şirket içi iş-yaşam dengesini etkiledi. Bu gibi durumlardan kaçınmak için artık oyunları piyasaya sürülmeye yakınken duyuracağız.
 
Şu anda The Last of Us'ın bağımsız çok oyunculu projesi üzerinde çalışıyoruz. Bu oyunun geliştirilme süreci şu anda devam ediyor. Bunun da ötesinde hakkında herhangi bir yorum yapmayacağım ve detay vermeyeceğim yeni bir oyun daha var. Bu proje için oldukça heyecanlıyız."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler