Naughty Dog UC 3'ün DLC'leri Hakkında Konuştu

30.10.2011 23:17 Samet Konuksal


     Aldığı inceleme notları ve beğeniler sonrası yılın oyunu olmaya adaylığını en ön sıralardan yazdıran Uncharted 3: Drake's Deception için DLC sinyalleri verildi. GameTrailers'a konuşan Justin Richmond, oyunun DLC'leri hakkında konuştu.
 
     Richmond GameTrailers'a, "Uncharted 3 için kafamızda bazı DLC planları var. Bence bu planlardaki içerikler harika gözüküyor. Hatta Uncharted 2'ye çıkardığımız DLC'lerden daha iyi. Hayranlarımız bu içerikleri görünce mutlu olacaklar. Yeni DLC'ler ve içerisinde bulunacak olan tonlarca içerik yolda." açıklamasını yaptı.
 
     Naughty Dog daha önce Uncharted 3'e çıkaracağı DLC'lerin senaryo kısmını etkilemeyeceğini açıklamıştı. Yani, uzun bir multiplayer serüveni Uncharted 3 hayranlarını bekliyor diyebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 3: Drake's Deception Platformlar: PS3 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler