Naughty Dog'un Deneyimli Tasarımcısı Ayrıldı

30.04.2012 11:24 Erkut Köse

 
   Özellikle Uncharted serisi için büyük katkılar sağlayan ve uzun yıllardır şirket içerisinde baş tasarımcı olarak çalışan Richard Lemarchand istifa ettiğini duyurdu.
 
  Şirket bünyesinde önemli deneyimler edindiğini ve iyi zaman geçirdiğini vurgulayan Lemarchand, bir yandan da yeni işine geçmesinin mutluluğunu yaşıyor. Çünkü kendisi artık Güney Kaliforniya Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak yoluna devam edecek.
 
   Şirketten ayrılma sürecinin nasıl olduğuna da değinen Lemarchand, bunun doğal bir geçiş süreci olduğunu ve böyle olmasının gerektiğini belirtti.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 3: Drake's Deception Platformlar: PS3 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Activision, Hikaye Odaklı Oyunlar İçin Elsewhere Stüdyosunu Kurdu 1 Saat önce MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 13 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler