Naughty Dog'un Uzaylı Oyunundan Bir İpucu Daha

02.11.2013 08:46 Alkan Adakaner

 
    Crash Bandicoot, Spyro, Uncharted ve The Last of Us gibi harika oyunlara imza atan Sony'nin Naughty Dog stüdyolarının uzaylılarla ilgili bir oyun geliştireceği yönünde söylentiler ortaya çıkmıştı. Şimdi ise yeni bir ipucu daha geldi.
 
    Daha önce Gamestrailers'tan Geoff Keighley 14 Kasım'da Spike TV'de PS4'ün piyasaya çıkışı ile ilgili programda ise yeni oyunların duyurulacağını açıklamıştı. Şimdi ise aynı isim Neogaf'taki heyecanlı Naughty Dog'un Uzaylı oyunu konusuna katıldı.
 
   Keighley'nin aşağıdaki görseli paylaşarak Naughty Dog'un yeni oyununun uzaylılarla ilgili olduğunu vurguluyor gibi görünüyor. İşte o görsel.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 35 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 21 Dk önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 6 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 6 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 7 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler