Nazi Zombie Army 2 PC, Xbox One ve PS4'e Duyuruldu

06.09.2013 16:56 Alkan Adakaner


     Sniper Elite'in yan oyunu olan Nazi Zombie Army'nin ilk oyunu beğeni toplamıştı. Rebellion şimdi bu serinin yeni oyunu olan Nazi Zombie Army 2 ile karşımıza çıkacak. Oyun PC, Xbox One ve Playstation 4 için duyuruldu.
 
    Karl Fairburne ve 3 yoldaşı tekrar Berlin'e Hitler'in zombi ordusunu yok etmek için dönüyorlar. Oyunun ilk olarak PC için bu yılın sonuna doğru piyasaya çıkacağı, daha sonra ise yeni nesil sistemlere geleceği söyleniyor. Yeni nesil sürümleri için Rebellion oyunu kendisi yayınlamak istiyormuş.

     Bildiğiniz gibi Nazi Zombie Army'i 4 kişi co-op olarak oynayabiliyoruz. Zaten oyunun en zevkli yönü de co-op oynanış sunması.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nazi Zombie Army 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rebellion Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 31 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 1 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 1 Saat önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 2 Saat önce THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 2 Saat önce Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler