Need for Speed: Hot Pursuit'ten Yeni Video

17.08.2010 18:49 Samet Konuksal


 
 
     EA, Gamescom konferansında Need for Speed: Hot Pursuit'ten yeni video yayınladı. Yayınlanan videoda EA, oyunun yeni paketini de tanıttı.
 
     Videoda klasik bir suçlu - polis kovalamacasına şahit oluyoruz. Bunun haricinde başta da dediğimiz gibi bu sınırlı paketle gelecek olan özellikleri görebiliyoruz. Videoya göre Need for Speed: Hot Pursuit'in limited edition paketini aldığımızda oyun içi 2 özel araba ve 4 normal arabaya oyunun ilk dakikasından itibaren sahip oluyoruz.
 
     Videoya göre bu araçlardan özel olanları Alfa Romeo 8C Competizione ve Ford Shelby GT500 oluyor. Diğer oyuncuların da sahip kullanabileceği ancak, bu paketle ilk andan sahip olabileceğiniz bu dört araç ise Chevrolet Camaro SS, Porsche Cayman S, Audi TT RS Coupé ve Dodge Challenger SRT8. 
 
     Need for Speed: Hot Pursuit'in yayınlanan bu videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. NFS: Hot Pursuit, 19 Kasım'da PS3, PC ve Xbox 360 için çıkacak.
 

[DHVIDEO=1508]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: Hot Pursuit Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Criterion Studios Dağıtıcısı: EA Games Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 16 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler