Need for Speed: Most Wanted için UE5'te Nasıl Görünürdü? İşte Video

11.08.2023 19:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Birçok oyunun Unreal Engine 5 oyun motoruyla nasıl gözükeceğini merak ederken Youtube üzerinde birçok içerik üreticisi oyuncuların bu merakını gidermeye devam ediyor. İçerik üreticisi 'NostalgiaNexus', meşhur yarış oyunu Need for Speed: Most Wanted'ı (2005) Unreal Engine 5'e taşıdı ve sonuçları gösteren bir video paylaştı.
 
UE5 üzerinde oyun ilgi çekici görünüyor
 
 
 
Motor seslerinden aydınlatmaya kadar birçok geliştirmenin yer aldığı video içerisinde orijinal (2005) sürüme kıyasla birçok yüksek kaliteli yansımalar da bulunuyor. Bunun dışında fan yapımı videoda belirtildiği üzere içerik üreticisi PBR (Fiziksel Tabanlı İşleme) gölgelendirme sistemini kullanmamış durumda. Dolayısıyla gerçek bir remaster sürüm bu videodaki içerikten daha iyi olarak karşımıza çıkabilir.
 
Yine video içerisinde görüldüğü üzere çevresel dokular biraz kötü görünüyor. Bu da oyunun eski olmasından kaynaklanıyor. Dokuların haricinde diğer unsurlar hayranların gerçekten de ilgisini çekecek türden karşımıza çıkıyor. 
 
Öte yandan bilindiği kadarıyla NostalgiaNexus'un Need for Speed: Most Wanted'ın bu projesini yayınlama planı yok. Dolayısıyla bu demoyu ne yazık ki erişim sağlanamıyor. Ancak ilginizi çektiyse oynanış videosuna aşağıdan bakabilirsiniz.
 
Need For Speed Most Wanted 2005 - Unreal Engine 5 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: Most Wanted Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Criterion Studios Dağıtıcısı: EA Games Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 1 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 9 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler