Netflix, Aksiyon Rol Yapma Oyunu Kingdom: The Blood'ı Duyurdu

11.07.2022 22:29 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Netflix ve Güney Koreli geliştirici Action Square, PC, iOS ve Android için Netflix serisi Kingdom'a dayanan, tek ve çok oyunculu modları bulunan aksiyon rol yapma oyunu Kingdom: The Blood'ı duyurdu. Bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Sevilen Netflix serisi Kingdom'ı temel alan Kingdom: The Blood, dizideki karakterleri, zombileri ve vahşi aksiyonu yüksek kaliteli 3D grafiklerle birleştiriyor. Estetik açısından öne çıkmayı hedefleyen yapımda hareket yakalama teknolojisi kullanılıyor. Kore tarzı dövüş sisteminin yer alacağı oyunda hareket yakalama teknolojisi kullanılarak profesyonel bir Koreli kılıç dövüşçüsünün hareketleri kaydedildi.
 
Kingdom: The Blood'da oyuncular, karakter oluşturabilecek ve kendi kişiliklerini karakterine yansıtabilecek. Oyun sizi Kore saraylarının güzel manzaralarına ve bunun yanı sıra zombi istilasına uğramış Hanyang şehrine götürecek. Oyun içerisinde Hanbok'ta (Geleneksel Kore kıyafeti) dahil olmak üzere çeşitli kostümler, 16. yüzyıl Kore'sini temsil eden renkler ve dokular yer alacak. 
 
Kingdom: The Blood, dizideki olayları temel alan bir hikaye moduna sahip olacak. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Netflix Platformlar: PC Geliştirici: Netflix Dağıtıcısı: Netflix Tür: Servis Çıkış Tarihi: 29 Ağustos 2000
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 9 Dk önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 16 Dk önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 28 Dk önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 40 Dk önce Summer Game Fest 2024 Sunumunda Hangi Stüdyolar Yer Alacak? 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler