Netflix, Daha Fazla Oyun Sunmak İçin RocketRide ile İş Birliği Yaptığını Duyurdu

29.01.2022 11:39 Mehmet Tandoğan

 
 
Netflix, Kasım 2021'de Android kullanıcıları için hiçbir ek ücret ödemeden, reklam ve uygulama içi satın alım olmadan Netflix Games'i başlattığını duyurmuştu. Şimdi ise platformdaki oyun sayısını arttırmak için yeni girişimlerde bulunuyor.
 
Netflix, oyun sayısını artırmak adına RocketRide Games ile yeni bir ortaklık kurduğunu açıkladı. RocketRide Games, Aralık ayında Netflix Games'in bir parçası olarak Dominoes ve Knittens olmak üzere iki oyun yayınladı ve önümüzdeki aylarda platforma daha fazla oyunun gelmesi planlanıyor.  
 
Uygulamayı Android'de kullanan Netflix aboneleri, ekranın alt kısmındaki Oyunlar sekmesi altında oyunları oynayabilir. Şu anda platformda oynanabilecek bir düzine mobil oyun yer alıyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Netflix Platformlar: PC Geliştirici: Netflix Dağıtıcısı: Netflix Tür: Servis Çıkış Tarihi: 29 Ağustos 2000
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 2 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler