Netflix Dizisi Kingdom'a Dayanan Kingdom: The Blood için Oynanış Videosu Yayınlandı

12.01.2023 12:46 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici ve yayıncı Action Square, Netflix orijinal dizisi Kingdom'a dayanan yeni aksiyon rol yapma oyunu Kingdom: The Blood için beş dakikalık bir geliştirici yorumlu oynanış videosu yayınladı. Kingdom: The Blood, PC (Steam), iOS ve Android için geliştiriliyor. Henüz bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Kingdom: The Blood, dizideki olayları temel alan bir hikaye moduna sahip olacak
 
 
 
Sevilen Netflix serisi Kingdom'ı temel alan Kingdom: The Blood, dizideki karakterleri, zombileri ve vahşi aksiyonu yüksek kaliteli 3D grafiklerle birleştiriyor. Estetik açısından öne çıkmayı hedefleyen yapımda hareket yakalama teknolojisi kullanılıyor. Kore tarzı dövüş sisteminin yer alacağı oyunda hareket yakalama teknolojisi kullanılarak profesyonel bir Koreli kılıç dövüşçüsünün hareketleri kaydedildi. 
 
Kingdom: The Blood oynanış videosu 
 
Oynanış videosu içerisinde oyunda yer alan çeşitli sinematik sekanslar, karakterimizin aksiyon ve dövüş hareketleri, saldırı, savunma ve savurma sistemi, karakterin animasyonlarının nasıl oyun içerisinde aktarıldığı, oyunda bulunan bazı yapılar ve bölgeler, çeşitli düşman türleri ve daha fazlası yer alıyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Netflix Platformlar: PC Geliştirici: Netflix Dağıtıcısı: Netflix Tür: Servis Çıkış Tarihi: 29 Ağustos 2000
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler