Netflix, Rusya'daki Hizmetlerini Durduruyor

07.03.2022 11:25 Mehmet Tandoğan

 
 
Disney ve Warner Bros gibi büyük eğlence şirketleri Rusya'daki yayınlarını durdururken, bir diğer yayın hizmeti veren platform Netflix, hizmetlerini tamamen kapatmaya karar verdi. Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etme girişiminin ardından birçok büyük şirket Rusya'daki çalışmalarına son veriyor.
 
Netflix sözcüsü bu durum hakkında şunları belirtti: "Rusya'daki mevcut koşulları göz önüne aldık. Sonuç olarak buradaki hizmetimizi askıya almaya karar verdik."
 
Netflix, Rusya'ya 2016'da giriş yaptı. Platformda yaklaşık bir milyon abone yer alıyor. Hizmetlerini durdurmadan önce Netflix, Dasha Zhuk'un yönettiği bir suç gerilim dizisi de dahil olmak üzere dört Rus yapımı üzerinde çalışıyordu. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Netflix Platformlar: PC Geliştirici: Netflix Dağıtıcısı: Netflix Tür: Servis Çıkış Tarihi: 29 Ağustos 2000
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler