Netflix Serisi Resident Evil'ın 2. Sezonu iptal Edildi

27.08.2022 18:43 Mehmet Tandoğan

 
Netflix'in Resident Evil'e dayanan aksiyon korku serisinin ikinci sezonu için kötü haber geldi. Bu kapsamda dizinin iptal edildiği bildirildi.
 
Deadline'a (haber kaynağı) göre dizinin yayınlanmaya başlamasından bir buçuk ay sonra iptal kararı geldi. Bu durumun muhtemelen maliyeti karşılayamama durumundan kaynaklandığı belirtiliyor.
 
Resident Evil, Temmuz ayında yayınlanmaya başladı. Oyun uyarlaması kategorisinde Rotten Tomatoes'da (Dizi film puanlama sitesi) çok kötü izleyici puanları aldı. Yayınlandığı tarihte Resident Evil, Rotten Tomatoes'da yüzde 22'lik bir izleyici puanına sahipti.
 
Netflix, Resident Evil dizisini 2020'de diziyi duyurmuştu. Bunun yanı sıra dizinin birer saatlik sekiz bölümden oluşacağı belirtilmişti. Dizi, T-virüsünün keşfedilmesinden neredeyse otuz yıl sonra yaşanan bir salgınla beraber Umbrella Corporation'ın karanlık sırlarının ortaya çıkmasını işliyor. Korku oyunu serisinden uyarlandı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Netflix Platformlar: PC Geliştirici: Netflix Dağıtıcısı: Netflix Tür: Servis Çıkış Tarihi: 29 Ağustos 2000
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 21 Dk önce Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 4 Saat önce Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 4 Saat önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 5 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler