Netflix'in The Witcher Dizisi 2020'de Yayınlanacak

21.04.2018 00:16 Gazali Çetinkaya

 
   Andrzej Sapkowski'nin romanlarından esinlenen Netflix'in The Witcher dizisi için biraz beklememiz gerecek.

   Yazar Lauren Schmidt Hissrich tarafından belirtilene göre, dizi 2020'ye kadar çıkmayacak.
 
   Ayrıca dizinin sekiz bölüm olarak çıkış yapacağı da doğrulandı. Lauren Schmidt Hissrich 2018'in başında yaptığı açıklamada pilot bölüm senaryosunu tamamladığını duyurmuştu. Lauren Schmidt Hissrich diğer yedi bölümün henüz var olmadığını ve yeni yazarların yakında ekibe katılacağını da belirtti.
 
   Dizinin oyuncu kadrosu henüz belli değil. Şu ana kadar doğrulanan karakterler ise şu şekilde: Geralt of Rivia, Yennefer, Ciri, Triss Merigold, Milva, Regis, Vilgefortz, Emhyr, Cahir, Jaskier, Leo Bonhart, Borch Three Jackdaws ve Roach.
 
   Dizinin hangi hikayeler üzerinden ilerleyeceği de belli değil. Netflix'in The Witcher sayfasında sadece "Mutasyona uğramış canavarları avlamakla uğraşan Witcher Geralt, insanların yaratıklardan daha kötü olabildiği bir dünyada kendine yer edinmeye çalışmaktadır." açıklaması mevcut.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 6 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 6 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 7 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 8 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler