Nick Fury Dizisi Duyuruldu; Samuel L. Jackson Başrolde

25.09.2020 21:22 Özgür Eroğlu

 
 
Disney, Marvel filmleri ile sinemada kurmuş olduğu evreni Disney+'ta yayınlanacak olan dizilerle genişletmeye devam ediyor. Şimdi de evrende oldukça önemli yere sahip bir karaktere odaklanan yeni bir dizi duyuruldu.

Iron Man'ın sondaki sahnesi ile evrene katılan ve sonrasında birçok filmde yer alan Nick Fury karakterinin dizisi duyuruldu. Dizi, diğer Marvel dizileri gibi Disney+'ta yayınlanacak ve başrolünde filmlerde Nick Fury karakterini canlandıran Samuel L. Jackson olacak.

Daha önce Mr. Robot ve Berlin Station gibi yapımlarda yapımcı olan Kyle Bradstreet, dizinin senaristliğini ve yapımcılığını üstlenecek. Şu an için başka herhangi bir detay belli değil. Ancak dizinin gelişim sürecinin çok erken aşamasında olduğunu söyleyebiliriz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler