Nickelodeon All-Star Brawl 2 Ertelendi: 4 Günlük Gecikme

17.10.2023 22:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını GameMill Entertainment ve geliştiriciliğini Ludosity ve Fair Play Labs ekiplerinin üstlendiği 2 boyutlu dövüş aksiyon platform oyunu Nickelodeon All-Star Brawl 2 ertelendi. Oyun bu kapsamda daha önce planlanan 3 Kasım çıkış tarihinden 7 Kasım'a ertelendi. Steam dışından dağıtılacak oyun kodları 1 Aralık'ta piyasaya sürülecek.
 
Oyun ayrıca PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için mevcut olacak.
 
Eğlenceli arcade ve 2 boyutlu bir dövüş deneyimi geliyor
 
 
 
Nickelodeon All-Star Brawl 2 oyununda rakiplerinle kozlarını paylaşırken gelmiş geçmiş en bilindik kadrodan en iyi dövüşçüleri seçebiliyorsun. Oyunda yer alan dövüşçüler arasında Sünger Bob Kare Pantolon, Ninja Kaplumbağalar, Squidward Dokunaç ve Jimmy Neutron gibi pek çok yeni karakter yer alıyor.
 
Oyunda ister arkadaşlarınla ister tek başına roguelike tarzıyla yer alabiliyor ve büyük mücadelelerde son darbeyi indirmek için seçtiğin favori dövüşçünün eşsiz hamlelerinden faydalanabiliyorsun. Ek olarak dövüşçülerin farklı kombinasyonları bulunuyor ve bunlar üzerinde ustalaşıp yepyeni süper güçlerden faydalanıyorsunuz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nickelodeon All-Star Brawl Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ludosity Dağıtıcısı: GameMill Entertainment Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 2 Saat önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 3 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 9 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler