Nickelodeon All-Star Brawl DLC Karakteri Rocko Artık Mevcut

08.10.2022 12:59 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı GameMill Entertainment ile geliştiriciler Ludosity ve Fair Play Labs, Nickelodeon All-Star Brawl'ın indirilebilir içerik karakteri (DLC) Rocko'yu yayınladı. Yeni karakter bireysel olarak 4.99$'a veya "Nickelodeon All-Star Brawl Universe Pack - Season Pass"ın bir parçası olarak 11.99$'a satın alınabilir.
 
Nickelodeon All-Star Brawl platform aksiyon savaş oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Her karakter tamamen farklı, yenilikçi bir oyun tarzı ve şirin kişiliklerinden ilham alan hamle setleri sunuyor. En çok 4 oyuncuyla yerel olarak veya çevrimiçi rekabetçi çok oyunculu modda arkadaşlarınla savaşabilirsin. 
 
Nickelodeon All-Star Brawl şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için mevcut. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nickelodeon All-Star Brawl Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ludosity Dağıtıcısı: GameMill Entertainment Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 5 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 5 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 6 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 7 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler