Nightwing, Arkham City'de Oynanabilir Olacak

Karakter sayısının artması oyuna olan ilgiyi de arttıracaktır
03.10.2011 07:59 Alkan Adakaner

 
      Batman: Arkham City'nin 4. oynanabilir karakteri ortaya çıktı. Oyunda Batman, Robin ve Catwoman'ın yanı sıra Nightwing'i de yönetme şansı yakalayacağız.
 
     Oyunun Playstation 3'teki Trophy listesindeki ibare göre Nightwing de grubumuza katılıyor. Muhtemelen indirilebilir içerik olarak gelecek olan bu karakterin oyunda nasıl bir rol oynayacağı bilinmiyor.
 
     Bu arada Catwoman'ın görevlerinin "online pass" isteyeceği yönünde söylentiler de var. Böylece Rocksteady oyuncuları 1. el oyun almaya zorlamak istiyor. Yine de bunun şu an için bir söylenti olduğunu da belirtelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Astro Bot Oyununun Yakında Duyurulacağı İddia Ediliyor 25 Mayıs Ubisoft Oyunu XDefiant, 3 Saat İçinde 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı 25 Mayıs Fallout 4 Nisan Ayında Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu 25 Mayıs Detroit: Become Human, 6 Yıl Önce Bugün Çıktı 25 Mayıs Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 25 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler