Ninja Gaiden 3 Muhteşem Olacak

05.05.2010 08:21 Alkan Adakaner


 
     Klasik bir seri olan Ninja Gaiden, Xbox'ta mükemmel bir dönüş (PS3'te Sigma) yapmıştı. Tecmo Koei'ye bağlı Team Ninja'nın tüm zamanların en iyi aksiyon oyununa imza attığı söyleniyordu ve bu söylentiler de haksız değildi.
 
     Ninja Gaiden 2'nin beklentilerin altında bir oyun olması ve ilk oyunun hayranlarının büyük bölümü tarafından beğenilmemesinin ardından oyunun yönetmeni Tomonobu Itagaki'de Tecmo Koei'den ayrıldı.
 
     Peki Ninja Gaiden serisi devam edecek mi? Bu soruyu Tecmo Koei'den Yoshiki Sugiyama yanıtladı. Yetkili serinin kendileri için çok sevilen ve önemli bir yapım olmasının yanı sıra oyunun hayranlarının büyük beklentileri olduğunu söyledi.
 
    Sugiyama, bunun yanı sıra "yeni Ninja Gaiden oyunu geldiğinde mükemmel olacak" diyerek seriyi devam ettirmekte kararlı olduklarını gösterdi. Biz de ilk oyundaki kaliteyi yakalamalarını diliyoruz.
 
kaynak    
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ninja Gaiden 2 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 6 Haziran 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 6 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 6 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 7 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 7 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler