Ninja Gaiden 3'ten 12 Yeni Ekran Görüntüsü

Kimse Ryu'dan hızlı olamaz
02.11.2011 21:28 Alkan Adakaner

 
      Team Ninja'nın bize yüksek dozda aksiyon ve bol kanlı sahneler sunmayı planladığı oyunu Ninja Gaiden 3'e ait yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Bu görüntülerde Ryu'yu yine düşmanlarını keserken görüyoruz.
 
     Ekran görüntülerinin en önemli kısmı ise daha önce bahsedilen yeni Ninpo özelliğinin gün yüzüne çıkması oldu. Bir Ejder'e dönüşen Ryu düşmanlarını yutuyor ve böylece enerjisini yeniliyor. Oldukça zevkli bir özellik olacak gibi görünüyor.
 
      Playstation 3 ve Xbox 360 için hazırlanan oyunun Wii U sürümünün de yolda olduğunu belirtelim. Oyun 2012 yılı içinde raflardaki yerini alacak.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ninja Gaiden 3 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii U Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Tecmo Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Amazon Prime Gaming Haziran Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 29 Mayıs Cyberpunk 2077'nin Geliştirilmesi Resmen Tamamlandı! 29 Mayıs CD Projekt Büyük Oyunları Daha Sık Yayınlamak İstediğini Bildirdi 29 Mayıs ADATA ve XPG, En Yeni Teknolojilerini Computex 2024'te Kullanıcılarla Buluşturacak 29 Mayıs God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 29 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler