Nintendo 3DS'te Dead or Alive Rüzgarı

Dead or Alive, 3DS için Geliyor
29.03.2011 01:05 Ersin Kılıç


     Nintendo’nun yeni el konsolu Nintendo 3DS için Mayıs 2011’de çıkacak olan Dead or Alive Dimensions oyununun yapımcılığını Tecmo Koei Europe Ltd. yapacak. İki firma arasında yapılan anlaşma şartları çerçevesinde oyunun Avrupa’daki satışı, pazarlaması ve dağıtımından Nintendo sorumlu olurken, Tecmo Koei yapımcı olarak yer alacak.

     Dövüş oyunu sevenlerin ilgiyle takip ettiği dünyaca ünlü dövüş serisi Dead or Alive’ın bir oyunu ilk defa Nintendo için satışa çıkacak. Nintendo 3DS için geliştirilen Dead or Alive Dimensions oyunu, interaktif özellikleri ve dinamik oynanışı ile ön plana çıkıyor.

     25 oynanabilir karakter sunan oyun, StreetPass özelliğini kullanarak yapay zekanın kontrol ettiği karakterler ile dövüşmeyi sağlıyor. Bu özellik aynı zamanda gizli karakter figürlerini açmaya da yardımcı oluyor. Nintendo 3DS’in gelişmiş özellikleri ve dokunmatik ekranı ile birleşen ve karışık dövüş hareketlerini rahatça oynama fırsatı sunuyor.

     Nintendo ile gözlüksüz 3 boyutlu Dead or Alive heyecanına hazır olun.
 
                                                                                                            Basın Bülteni
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead or Alive Dimensions Platformlar: 3DS Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Tecmo Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler