Nintendo Çift Ekranlı Yeni Bir El Konsolunun Patentini Aldı

30.10.2023 11:11 Mehmet Tandoğan

 
 
3DS, Switch ve daha fazla oyun konsoluyla beraber karşımıza çıkan Nintendo yeni bir patent başvurusunda bulundu. Geçtiğimiz süreçte dosyalanmış bir Nintendo patentinde, iki tarafa doğru çevrilebilen ve çift ekranlı bir oyun cihazına olduğu ortaya çıktı.
 
Çift ekranlı cihazın iki tarafı ayrı deneyim sunuyor
 
 
 
Game Rant tarafından ortaya çıkarılan bu patent bilgileri içerisinde Nintendo 3DS'i anımsatan bir el cihazı yer alıyor. Ayrıca haber kaynağında çeşitli görüntüler yer alıyor ve bu görüntüler cihazın nasıl bir yapıya sahip olduğunu gösteriyor. 
 
Görsellerden de görebileceğiniz gibi üst ekran alt ekranın üzerine doğrudan katlanmıyor bunun yerine cihaz kapatıldığında bile ekranlar dışarı bakıyor. Yani iki ekranın yüzü dışa doğru bakmış oluyor. Dolayısıyla cihazın üst ve alt kısımları birbirlerinden bağımsız olarak çalışabiliyor.
 
 
 
Geldiğimiz noktada ortada bulunan bu patent elbette bu tarz bir konsolun geleceğinin garantisi değil. Çünkü Switch konsolu ilk çıktığında başka bir el cihazının patenti alınmış ancak ortaya bambaşka bir konsol çıkmıştı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 23 Eylül 2003
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 10 Saat önce Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 10 Saat önce Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 11 Saat önce Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 11 Saat önce V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 12 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler