Nintendo Live 2023 Seattle Etkinliği 1-4 Eylül'de Yapılacak

08.05.2023 23:48 Umut Tandoğan

 
 
Nintendo, Nintendo Live 2023 Seattle'ın 1-4 Eylül tarihleri ??arasında Seattle Kongre Merkezi'nde gerçekleştirileceğini duyurdu. Ücretsiz bilet fırsatı için kaydınızı şimdi resmi web sitesi üzerinden yapabilirsiniz.
 
Etkinlikte uygulamalı Switch oynanışı, canlı sahne performansları, oyun turnuvaları, fotoğraf fırsatları, etkinlik ürünleri ve daha fazlası yer alacak.
 
Etkinliğe nasıl kayıt olunur? 
 
1- Öncelikle, Nintendo Live web sitesini ziyaret edin ve ücretsiz bilet fırsatı için kaydınızı yapın. Kayıt dönemi 31 Mayıs'tan ve 22 Haziran gecesine kadar sürecek.
 
2- Bu çekilişe en az 18 yaşında olan uygun Nintendo Hesabı sahipleri kaydolabilir. Henüz bir hesabınız yoksa buradan kolayca bir hesap için kaydolabilirsiniz. 
 
Nintendo Live 2023, PAX West oyun ve popüler kültür kongresinin yanı sıra Seattle Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek. Ek olarak Nintendo Live 2023, Mario Kart 8 Deluxe Championship'e de ev sahipliği yapacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 23 Eylül 2003
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 7 Saat önce Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 7 Saat önce Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 8 Saat önce Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 8 Saat önce V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler