Nintendo DS 132 Milyondan Fazla Sattı

15.09.2010 13:01 Alkan Adakaner


 
     Nintendo, özellikle taşınabilir oyun aletleri kategorisinde her zaman çok güçlü bir firma olup rakiplerini geride bırakmayı başarmıştır. Firma, DS ile de bu başarısını devam ettiriyor. Peynir ekmek gibi satıldığını söyleyebileceğimiz cihaz 132 milyon gibi çılgın bir rakama ulaştı.
 
    Bugüne kadar Standart, Lite, DSi, DSi XL gibi çeşitli modellerle karşımıza çıkan Nintendo DS'nin 150 milyonluk satış rakamına ulaşması bekleniyor. Bu Playstation 2'nin mükemmel performansını geçeceği anlamına geliyor.
 
     DSi XL'ın tek başına son 6 ay içinde 3.6 milyon adet sattığını göz önüne alırsak 150 milyonluk rakama ulaşmak çok da zor olmayacak gibi görünüyor. Cihaz hala konsol satış listelerinin favorisi.
 
    3DS'in duyurulmasından sonra yavaş yavaş DS'e olan ilginin düşmesi beklense de Nintendo, DS için oyun duyurmaktan da geri kalmacağını gösterdi. TGS'de de yeni oyunlarla karşılaşabiliriz.
 
kaynak 
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo DSi Platformlar: DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 5 Nisan 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 2 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 3 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 5 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 5 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler