Nintendo Düşük Bütçeli Oyun Geliştirme Peşinde

06.02.2015 17:35 Tunahan Başol

 
   The Nikkei'de yer alan röportajında Nintendo başkanı Satoru Iwata firmasının gelecek planlarıyla ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Bu açıklamalara göre Nintendo düşük bütçeli oyun geliştirme peşinde.
 
    Nintendo geçmişteki önemli oyunlarını temel alarak daha düşük bütçeli yapımlar hazırlamak istiyor. Tabi bu yapımlar öncelikli olarak 3DS için düşünülüyor. Bunların yanında oyunculara oyunların daha fazla ücretsiz deneme sürümlerinin sunulması da planlanıyormuş.
 
   Ayrıca yatırımcıların baskısına rağmen Nintendo'nun 3DS ve Wii U'da herhangi bir fiyat indirimime gitmeyi planlamadığı da belirtiliyor. Özellikle Wii U için beklenen indirim başka bahara kalmış gibi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler