Nintendo Her Bir Mobil Oyunu için Ayrı Ayrı Ödeme Seçenekleri Değerlendirecek

19.03.2015 01:24 Ömür Gencer


      Nintendo, dün DeNa ile anlaşarak mobil cihazlara oyunlarını getireceğini duyurmuştu. Oyun dünyasında oldukça büyük bir ses getiren bu konu hakkında firmanın başkanı Satoru Iwata bir röportaj verdi. Iwata bu röportajında mobil cihazlardaki Nintendo oyunlarının nasıl fiyatlandırılacağı hakkında konuştu.
 
       Iwata, mobil oyunların ücretlendirilmesi için pek çok seçenek düşündüklerini ve oynaması ücretsiz oyun modelinin de bu seçenekler arasında bulunduğunu belirtti. Iwata şu sözlere yer verdi:
"Oynaması ücretsiz oyun modellerinin akıllı cihazlarda oldukça yaygın olduğunu anlıyorum. Oynaması ücretsiz oyun modeli doğal olarak değerlendireceğimiz seçenekler arasında yer alacak. Öte yandan akıllı cihaz uygulamalarında bile iş modelleri değişmeye devam ediyor. Buna göre her bir oyun için DeNA ile tartışacak ve oyunlara en uygun ödeme şeklini getireceğiz."
 
      Iwata, firmanın benimseyeceği ödeme sistemlerinin sadece para kazanma odaklı değil de, oyuncuları çekmeye odaklı olduğunu belirtti. Iwata'nın dile getirdiği fikirler hakkında sizler ne düşünüyorsunuz?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler