Nintendo 'Joy-Con Drift' Sorunu Hakkında Yorumda Bulundu

23.07.2019 11:27 Gazali Çetinkaya

 
Switch Joy-Con'larındaki analog'ların düzgün bir şekilde çalışmasını engelleyen ve oldukça yaygın olan 'drifting' sorunu Nintendo'ya büyük problem olmaya devam ediyor.
 
En son Avukatlık ofisi Chimicles, Schwartz Kriner & Donaldson-Smith (CSK&D) Nintendo'ya toplu dava açtı.

Bunun üzerine Nintendo'dan resmi bir açıklama geldi:
 
"Nintendo'da kaliteli ürünler üretmekten büyük gurur duyuyoruz ve bu ürünler üzerinde sürekli olarak iyileştirmeler yapıyoruz. Bazı Joy-Con kontrolcü cihazlarının doğru şekilde yanıt vermediğine dair ortaya çıkan güncel raporların farkındayız. Tüketicilerimizin Nintendo Switch ile eğlenmelerini istiyoruz ve eğer onları keyif almaktan alıkoyan herhangi bir şey olursa http://support.nintendo.com adresini ziyaret etmelerini öneriyoruz böylece yardım edebiliriz."
 
Daha uzun pil ömrüne sahip olacak yeni Nintendo Switch modeli ile birlikte yeni Joy-Con renkleri Mavi/Neon Sarı ve Neon Mor/Neon Turuncu yolda. 4 Ekim'de satışa sunulacak yeni Joy-Con'larda bu sorun hakkında bir iyileştirme yapılmasını umuyoruz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler