Nintendo Minecraft'a Sıcak Bakıyor

21.06.2014 02:45 Ömür Gencer


    Oyun dünyasında büyük bir etki yaratan Minecraft, bildiğiniz gibi pek çok platform için çıktı. Ne yazık ki bu platformlar arasında hiç bir Nintendo konsolu bulunmuyor. Nintendo'nun önemli iki ismi Shigeru Miyamoto ve Shinya Takahashi'nin verdiği röportaja göre bu durum önümüzdeki dönemlerde değişebilir.
 
    Miyamoto, verdiği röportajda şöyle belirtti: "Oyunu şahsen oynamadım fakat hakkında pek çok şey duydum. Sanırım Takahashi benim bildiğimden daha fazlasını biliyor. Bir Minecraft'ın oynanış tarzına bakıyorum bir de Mario Maker'a bakıyorum bence bu iki oyunun ortak noktaları var. Nintendo konsolları hem dokunabildiğiniz hem de kontrol edebildiğiniz tek konsol. Belki Minecraft yapımcılarıyla görüşürüz. Kim bilir?"
 
    Takahashi de Minecraft oynamanın Wii U kontrolcüsüyle oldukça kolaylaşabileceğini ve oyunun 3DS'e çıkmasıyla daha küçük yaştaki kitleye ulaşabileceğini belirtti.  Takahashi ayrıca Minecraft'ın Nintendo konsollarına çıkmasıyla oyunun Japon oyuncular arasında yayılmasını sağlayabileceğini paylaştı.
 
     Bu iki ismin Minecraft hakkında istekli olması elbette ki Minecraft'ı Nintendo konsollarında görmeyi isteyen oyuncuları heyecanlandırmaya yetiyor.  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 4 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 4 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 5 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 5 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler