Nintendo Switch Lite ile Oynayamayacağınız 4 Oyun

13.07.2019 20:51 Nursema Emre

 
Önceki haberler de bahsettiğimiz gibi Nintendo Switch Lite'ta ayrılabilir kontrol cihazı bulunmayacak. Bu yüzden bu yeni konsol ile oynanmayan bazı oyunlar mevcut.
 
İşte o oyunlar:
 
Super Mario Party
 
 
Nintendo'da sürpriz bir şekilde başarılı olan bu oyun ilk olarak 2018 yılında piyasaya sürüldü.
 
1-2 Switch
 
 
1-2 Switch, 2017 yılında piyasaya sürülen bir çeşit parti oyunu. İki milyonun üzerinde kopya satan, arkadaşlarlarınızla oynayabileceğiniz bu oyunu maalesef Nintendo Switch Lite ile uyumlu değil. 
 
Just Dance
 
 
Herkese hitap eden bir oyun olmasa da şimdiye dek tüm Nintendo Switch'lere gelmişti. (Evet hepsine...) Ancak Switch Lite kullanıcıları bu dans oyunundan mahrum kalacak.  
 
Nintendo Labo
 
 
Her ne kadar küçük ya da genç oyuncuları hedef alan bir oyun olsa da Nintendo Labo hemen hemen tüm yaş grubu tarafından oynanıyordu. Ancak yine maalesef bu oyunda Switch Lite'da bulunmayacak. 

İlgili İçerik Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler