Nintendo Switch, İlk 9 Ayında 3DS'in Aynı Dönemine Göre Daha Fazla Satış Yaptı

11.01.2018 16:53 Tunahan Safdır


     Ev konsolu ve el konsolunu hibrid bir yapıya sokan Nintendo Switch, görünüşe göre hem firmasını hem de oyuncuları tatmin etmişe benziyor.

     Çıkış yaptığı 2017 Mart'ından bu yana geçen süreçte hem konsol olarak hem de yılın oyununa aday 2 önemli oyuna ev sahipliği yaparak önemli satış rakamlarına ulaşan Switch, aynı dönem baz alındığında Nintendo'nun son el konsolu 3DS'i geride bırakmayı başardı. Nintendo 3DS ilk 9 ayında 7,721,060 adet satarken aynı süreçte Nintendo Switch toplam 8,864,591 adet sattı. Sadece son ayın karşılaştırmasına baktığımızda ise 3DS'in 77,719 adet daha fazla sattığı görülüyor. Ancak genel toplama bakıldığında Switch toplamda 1,143,531 adet daha fazla satmış durumda.

     Switch için geliştirildiği bilinen yeni Pokemon, Fire Emblem ve Metroid Prime gibi önemli seriler olduğunu göz önüne alırsak önümüzdeki dönemlerde Switch satışlarının ivmesini koruması bekleniyor.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 1 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 2 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 3 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 4 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler