Nintendo'dan Özel Mario Logosu Lisansı

09.09.2010 13:59 Ersin Kılıç

 
 
     DS ve Wii ile kırılması güç bir rekora imza atan Nintendo, oyun sektörünün en eski firmalarından birisi. Bir çok önemli karakteri oyun sektörüne armağan eden firmanın en önemli karakteri ise tabi ki Mario oluyor. Kendi oyunları dışında bir çok oyuna da konuk olan Mario, 25.yılını doldurmak üzere.
 
     Muslukçu dostumuz Mario'nun 25. yılı şerefine Nintendo özel bir logonun lisansını almış. Zeytin dalları ile süslenen bu logoda Mario'nun piksel halini ve alt kısımda da yıldönümü logosunu görüyoruz. Bu logonun kullanım yerleri için herhangi bir açıklama gelmese de önümüzdeki dönemlerde çıkacak olan oyunlarda bu logonun kullanılabileceği tahmin ediliyor.
 
     Son olarak Super Mario Galaxy 2 ile gene başarılı bir grafik çizen Mario, eski maceraları ile Nintendo Wii'ye konuk olacak. Muslukçunun eski maceralarının derleneceği Super Mario Collection, geçtiğimiz günlerde Nintendo Wii için duyurulmuştu.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Mario Galaxy 2 Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 11 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 11 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler