Nintendo'dan Sevgililer Günü için 2 Yeni Wii-Mote

14.12.2009 23:29 Alkan Adakaner

 
Satışlarını canlı tutmak için birçok DS modeli ve rengi  ve konsol aksesuarı piyasaya süren Nintendo özel günleri de kaçırmıyor.
 
Nintendo, Amerika'da sevgililer gününde Nintendo Wii için 2 renk Wii-mote çıkaracağını açıkladı. Pembe ve Mavi renklerde olacak olan Wii-mote'larda koruyucu bir plastikle birlikte satılacak.
 
 
14 Şubat'ta Amerika ve Japonya'da satışa sunulacak olan yeni Wii-mote'ların şu an için Avrupa duyurusu yapılmadı., fakat  Wii-mote + Motion Plus ortalama 49.99$ veya 54.99$ gibi fiyatlarla Gamestop'ta satılıyor; yeni renklerin de fiyatları da benzer olacaktır.
 
 
 
        Image and video hosting by TinyPic
 
kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Wii Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler