Nintendo'dan Süpriz Bir Oyun Gelecek

09.02.2010 16:40 Ersin Kılıç

     Gerek oyunları gerekse de aksesuarları ile kendisine oldukça farklı bir yol çizen Nintendo yeni projeler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Bunlardan birisi ise önümüzdeki ay gözükecek.
 
     Nintendo oyunları ve aksesuarlarına özel olarak çıkan Nintendo Power dergisi önümüzdeki ay süpriz bir oyunun duyurusunun yapılacağını ve ilk detayların bir sonraki sayılarında yer alacağını açıkladı. Son sayfalarında bir açıklama yapan Nintendo Power ;
 
     "Yaratıcı mısınız? Yenilikçi misiniz? Bir sonraki sayımıza hazır olun." sözleri ile başladıkları duyuruda Warioware DIY tarzı yaratıcı ve yeni duyurulacak bir oyun hakkında ilk detayların önümüzdeki ay yayınlanacağını belirttiler.
 
     Derginin bir sonraki sayısında ayrıca 20.yılını kutlayan Super Mario Bros 3 ile birlikte Red Steel 2, Pokemon HeartGold ve Soul Silver'in de yer alacağı açıklandı. Son olarakta bir kaç süpriz daha olabilir ibaresi kullanılmış.
 
     Gözümüzü şimdiden bir dahaki Nintendo Power'a dikmiş vaziyetteyiz.
 
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo DSi Platformlar: DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 5 Nisan 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 1. Round Tamamlandı! 24 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 24 Mayıs F1 24'ün Işın İzlemeli Sürümü Karşılaştırıldı: İşte Farklar 24 Mayıs İptal Edilen Doom 4 Oyunundan Görüntüler Sızdırıldı! 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler