Nitendo Diğer Konsolların Aksine Switch Üretimini Arttıracağını Duyurdu

21.01.2023 17:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Japonya merkezli oyun ve elektronik şirketi Nintendo'nun 2023 - 2024 mali yıl hedefleri belli oldu. Bloomberg tarafından yayınlanan bir rapora göre Nintendo, Nisan 2023'te başlayacak olan mali yılda Switch üretimini artırmayı planlıyor. En çok satan konsollar arasında yer alan Switch için tüketici talebi karşılanmak isteniyor.
 
2023 - 2024 mali yıl içerisinde 19 milyondan fazla Switch konsolu üretilecek
 
 
 
Bloomberg'in raporuna göre Nintendo'nun 2023 - 2024 mali yıl hedefi 19 milyon Switch konsolu üretmek. Bu hedef tüketicilerin talebinin karşılanması amacıyla koyulmuş durumda. Nintendo, artık bileşen kıtlığının üretimdeki artış için bir sorun olmadığına ve geçen yıla göre daha fazla konsol satabileceğine inanıyor.
 
Nintendo kısa süre önce Switch satış tahminini Kasım 2022'de iki milyon adet azaltarak 21 milyondan 19 milyona düşürdü. Bu da Nisan 2023'te başlayacak olan mali yıl hedefinde değişikliği beraberinde getirdi.
 
Öte yandan geçtiğimiz günlerde Switch, finansal veri izleme grubu NPD tarafından aktarıldığı ve daha sonra VGC tarafından bildirildiği üzere Amerika Birleşik Devletleri pazarında 2022'nin en çok satan konsolu oldu. PlayStation ve Xbox'ın yeni nesil konsollarının iki yılı aşkın bir süredir piyasada bulunmasına rağmen Switch konsolu üst sıralarda olmaya devam ediyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler