No Man’s Sky ‘Expeditions’ Güncellemesi Yayınlandı

31.03.2021 17:17 Gazali Çetinkaya

 
Hello Games, 2016'da çıkan No Man's Sky'a ücretsiz içerikler getirmeye devam ediyor.

Expeditions güncellemesi bugün tüm platformlarda yayınladı.
 
Expeditions adında yeni bir oyun modu ekliyor. Bu modda oyuncular aynı gezegende çeşitli ekipman, teknoloji, gemi ve silahlarla yolculuklarına başlıyor ve verilen görevleri tamamlayıp yeni yerler keşfederek ödüller kazanıyor ve son varış yerine ulaşmaya çalışıyor.

Expeditions, sezonluk bir oyun modu. Biri sona erdiğinde farklı tema ve ödüllerle yenisi başlayacak. Hello Games, bunun sadece bir başlangıç olduğunu ve gelecek sezonların No Man's Sky'ın devasa evrenine yeni bir bakış açısı getireceğini belirtti.
 
Güncelleme ayrıca prosedürel olarak oluşturulan hafta sonu görevlerini geri getiriyor, kullanıcı arayüzü ve HUD ekranın iyileştirmeler ve çok daha fazlasını sunuyor. Tüm detayları burada bulabilirsiniz.
 
Tanıtım fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
No Man's Sky Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Hello Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 10 Ağustos 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler