No Man's Sky'ın Yeni Güncellemesi Origins Önümüzdeki Hafta Yayınlanacak

18.09.2020 22:59 Gazali Çetinkaya

 
No Man's Sky içerik desteği almaya devam ediyor.

Hello Games, Origins adlı yeni güncellemenin önümüzdeki hafta PlayStation 4, Xbox One ve PC için yayınlanacağını duyurdu.

Güncellemenin detayları henüz açıklanmadı. Belirtilene göre No Man's Sky büyümeye ve gelişmeye devam ederken Origins yeni bir şeyin başlangıcı olacak.
 
"No Man's Sky oyuncu topluluğunun içerik konusunda çok istekli olduğunu biliyoruz ve ekibimiz size yeni içerik sunabilmek için bu yıl zor koşullar altında canının dişine takarak çalıştı. Sessiz kaldık fakat her zaman sizi dinliyoruz ve sevdiğimiz ve tutkulu olduğumuz oyunumuzu geliştirmeye odaklanıyoruz."
 
Açık dünya uzay keşif oyunu ilk olarak 2016'da çıkışını gerçekleştirmişti. Çıkışından bu yana 11 adet büyük içerik güncellemesi yayınlandı. Origins 12. olacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
No Man's Sky Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Hello Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 10 Ağustos 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler