Norman Reedus ile Hideo Kojima İleride Tekrar Birlikte Çalışmayı Düşünüyor

10.03.2020 16:41 Gazali Çetinkaya

 
İptal edilen Silent Hills oyunu ve Death Stranding'te birlikte çalışan Norman Reedus ile Hideo Kojima bu ortaklığı sürdürecek gibi görünüyor.
 
WIRED'ın "İnternette En Çok Aranan Soruları Yanıtlıyor" videosuna konuk olan Norman Reedus ileride Hideo Kojima ile tekrar birlikte çalışmak için konuştuklarını belirtti.
 
"İlk başta Guillermo del Toro beni aradı ve dedi ki 'Hideo Kojima adında bir adam seni arayacak ve ona sadece evet de.' Ben de 'O kim?' dedim ve Guillermo del Toro bana 'Fark etmez, sen sadece evet de.' dedi."
 
"Ardından San Diego'da Comic-Con etkinliğinde kendisi ile tanıştım. Silent Hills oyununun yapımı sırasında bana ne üzerinde çalıştığını gösterdi ve gördüğüm şey karşısında inanılmaz şaşırdım. Süper zeki bir adam. Daha sonra arkadaş olduk, onunla birlikte çalışmaya başladım ve böyle devam ettik. 
 
"Ve böylece Death Stranding'i yaptık ve oyun büyük bir yankı uyandırdı. Başka şeyler yapmak için onunla görüşüyoruz."
 
Videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Haberle ilgili kısım 4:22'de başlıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler