OPM: "Bu Oyun Çok Ses Getirecek..."

30.03.2011 00:30 Ersin Kılıç


     Dün öğlen saatlerinde yaptığımız haberimizde OPM, yani Resmi Playstation Dergisi'nin bu ay içerisinde Call of Duty: Modern Warfare 3'ün duyurulabileceği dedikodusuna yer vermiştik. Derginin İngiltere ayağından gelen bu açıklamadan sonra OPM Fransa ise farklı bir duyuru yaptı ve bu ay içerisinde yeni bir oyunun duyurulacağını müjdeledi.
 
     Derginin son sayfalarında bir karakter silüeti ile bu duyuru yapılmış. Üzerinde kocaman bir soru işareti de bulunan karakterin daha önce karşımıza çıktığına ise eminiz. Çünkü yapılan açıklama bu oyunun bir devam oyunu olduğunu belirtiyor.
 
     "Büyük dönüş" başlığı ile verilen bu duyuru da "Çok geç kalındı ama onun büyük dönüşü yakında. Ve o, oldukça ses getirecek..." ibarelerine yer verilmiş. Şimdiden büyük bir merak ile bekliyoruz. Tahmini olan?
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 1 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 1 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 2 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 3 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler