OPM, Deus Ex: Human Revolution'ı İnceledi

Human Revolution'ın yeni yayınlanan videolarında oynanış dinamiklerini yakından görebilirsiniz.
30.07.2011 13:33 Levent Polater

 
    Resmi Playstation dergisinin son sayısında Deus Ex: Human Revolution'ın PS3 sürümünün incelemesi yayınlandı. Oyunun ilk incelemesi PC Gamer'dan %94 almıştı. OPM'den kaç aldı dersiinz?
 
    Oyunu inceleyen Leon Hurley, Human Revolution incelemesinin kendisini çok zorladığını çünkü yapımın her oyuncunun farklı bir oyun ile karşılaşabileceği seçimler ile dolu olduğunu belirtmiş.
 
    Leon genel olarak ölümcül yolları seçmemiş ve oyuna 10 üzerinden 8 puanı layık görmüş. Oyunun kötü tarafları olarak aynı mekanlarda çok vakit geçirilmesi ve çok az mermi bulunması olarak gösterilmiş. Aslında burada PC Gamer ile OPM arasındaki farkın biraz yüksek olması sanırım 2 incelemeyi de yapanın farklı yollar izlemesi olmuş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Human Revolution Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 9 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler