Obsidian: New Vegas'taki Hatalar Tekrarlanmayacak

Dungeon Siege 3 co-op desteği sayesinde de beğeni toplayabilir
11.05.2011 11:05 Alkan Adakaner


     Fallout: New Vegas'taki teknik hatalar yüzünden sıkça eleştirilen Obsidian Entertainment (aslında bu sorunları diğer oyunlarında da gördük) Dungeon Siege 3'te benzer hataları tekrar etmeyeceğini söylüyor.
 
     Obsidian Ceo'su Feargus Urquhart, Fallout: New Vegas gibi dev bir oyun yaptıklarını ve bununla gurur duyduklarını, buna rağmen oyundaki hatalar nedeniyle de üzgün olduklarını söyledi. İnsanların eleştirilerinin makul düzeyde olduğunu, ama bu kadar geniş çaplı bir oyunu da bug'sız yapmanın kolay olmadığını belirten Ceo, 60 dolar verdikten sonra insanların bahane kabul etmediklerini ve daha sıkı çalışmaları gerektiğini de vurguladı.
 
     Dungeon Siege 3'ü ise yüksek standartlarda yapmak için defalarca oynadıklarını ve geliştiricilerin kendi oyun motorlarını kullandıkları için kötü bug'ların nerede olduğunu tahmin edebildiğini söyleyen Ceo, oyunu bekleyenleri umutlandırdı.

     Umarım Obsidian Entertainment bu konuda bizi hayal kırıklığına uğratmaz. Ceo'nun açıklamalarına bakarsak sıkı çalıştıkları kesin.
    

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout: New Vegas Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler