One Piece Unlimited Cruise SP'den İlk Video

One Piece'in anime ve mangasını sevenler bu oyuna da büyük ilgi gösterecektir
22.12.2010 12:28 Alkan Adakaner

 
    Namco Bandai, Nintendo Wii için yayınladığı One Piece oyunlarını 3DS'te de devam ettirmeye kararlı.  Bunun için de ilk adımı Wii için iki bölüm halinde yayınlanan One Piece: Unlimited Cruise'u 3DS ekranlarına taşıyarak yapıyor.
 
    İki bölümü tek 3DS kartuşuna sığdıracak oyunun adı ise One Piece: Unlimited Cruise SP (buradaki SP'nin anlamı Special yani özel) olarak açıklandı. Bahar aylarında piyasaya çıkacak oyun Namco Bandai'nin 3DS'teki ilk oyunlarından birisi olacak.
 
   Oyunun videosuna baktığımızda Wii sürümünden pek de geri kalmadığını görüyoruz. Zaten Wii sürümü de çok iyi grafiklere sahip değildi. Yine de görseller One Piece hayranları için oldukça iyi.
 
    One Piece: Unlimited Cruise SP'nin ilk videosunu buradan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
One Piece: Unlimited Cruise SP Platformlar: 3DS Geliştirici: Ganbarion Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler