Ong-Bak Serisi Oyun Oluyor

18.01.2012 10:16 Talha Aynacı

 
    
     Studio HIVE, özellikle dövüş sanatıyla ilgilenen arkadaşlarımızın çok iyi bileceği Ong-Bak isimli film serisinin haklarını satın alarak multiplatform bir oyun uyarlaması üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Tayland menşei film muay thai olarak bilinen dövüş tarzıyla savunma sanatının inceliklerini işliyordu. Film hakları sahibi Sahamongkol Film International'dan yönetmen Akarapol Techaratanaprasert (?!) konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:
 
"Oldukça seçici olduğumuz bu konuda Studio HIVE'ın doğru partner olduğuna karar verdik. Filmi ve oyunu birbirine bağlayan yaklaşımları mükemmel etkileşime sahip bir oyun ortaya çıkarmakta doğru bir yol."
 
 Eminim aranızda seriyi seyretmiş olanlar vardır. Sizce video oyunuyla da Ong-Bak serisi ses getirebilir mi ?

İlgili İçerik Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 36 Dk önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 1 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 2 Saat önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler