Outlast 2'nin Demosu Çıkış Yaptı (Güncelleme)

04.10.2016 09:50 Gazali Çetinkaya

Güncelleme  Sabah saatlerinde PS4 için çıkış yapan demo artık Xbox One ve Steam üzerinde de ulaşılabilir durumda.
 
Orijinal Haber:   Red Barrels tarafından geliştirme aşamasında olan bağımsız korku oyunu Outlast 2 için geçtiğimiz günlerde facebook üzerinden paylaşılan bir adet görüntü ile demonun sinyalleri verilmişti.
 
(Nasıl anlatsam sana ilk harflere baksana) 
 
 
 
  Bu görüntüden sonra oyunun demosu da PlayStation 4 üzerinde ulaşılabilir duruma geldi. Ancak demo şu an sadece Avrupa bölgesindeki PSN'lerde bulunuyor.
 
   TR PSN'de ise oyun yine yok. Hatırlarsanız ilk oyun PlayStation Plus ile verildiğinde bile bizlere farklı bir oyun sunulmuştu. İleride belki oyun ve demosu sunulabilir ancak erkenden denemek istiyorsanız UK bölgesi hesap açmanızda fayda var. 
 
   Outlast 2, ağustos ayında aldığı erteleme haberi ile birlikte 2017'nin ilk çeyreğinde çıkış yapacak. Oyunun çıkış yapacağı platformlar ise PlayStation 4, Xbox One ve PC. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Outlast 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Red Barrels Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Korku Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 3 Saat önce Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 4 Saat önce Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 8 Saat önce Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 8 Saat önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler