Outlast'in Devam Oyunu Geliştiriliyor

24.10.2014 10:39 Ömür Gencer


      Geçtiğimiz senenin en başarılı korku-hayatta kalma oyunları arasında gösterilen Outlast pek çok oyuncunun beğenisini toplamış bir yapım. Oyunun geliştiriciliğini üstlenen bağımsız firma Red Barrel Studios Bloody Disgusting'e verdiği bir röportajda Outlast'in devam oyununun geliştirildiğini duyurdu.
 
      Stüdyonun ortaklarından  Philippe Morin, "oyunu Xbox One için çıkardıktan sonra durumumuzu gözden geçirdik ve en az bir tane daha korku oyunu yapabileceğimizin farkına vardık. Yani evet Outlast 2 üzerinde çalışıyoruz." diyerek yeni Outlast oyununu duyurdu. Daha sonra Morin yeni oyunun Outlast evreninde geçeceğini fakat yeni karakterler ve yeni bir mekanda geçeceğini söyledi.
 
      Bu konu hakkında konuşan Morin "Bir gün tekrar Mount Massive Asylum'a gidebilir fakat şimdilik keşfetmek istediğimiz yeni fikirler ve temalar var." dedi. Halen on iki kişilik küçük bir bağımsız geliştirici olduklarını belirten yapımcı yeni oyunun çıkması için biraz zaman gerekeceğini dile getirdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Outlast 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Red Barrels Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Korku Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 5 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 5 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 6 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 7 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler