Outriders'ı İlk Ayında 3.5 Milyondan Fazla Oyuncu Oynadı

19.05.2021 20:13 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Square Enix ve geliştirici People Can Fly, TPS RPG oyunu Outriders'ın ilk ayda 3.5 milyondan fazla farklı oyuncu tarafından oynadığını ve ortalama oynama süresinin 30 saatin üzerinde olduğunu duyurdu.
 
Outriders PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC (Steam, Epic Games Store) ve Stadia için 1 Nisan 2021 tarihinde çıkış yaptı. Konsolda Xbox Game Pass'e dahil.
 
Square Enix'in belirttiğine göre Outriders şirketin bir sonraki büyük serisi olma yolunda ilerliyor.
 
Square Enix'ten Jon Brooke "Yeni bir oyun IP'si çıkarmak hiçbir zaman kolay değildir ve topluluğun desteği ile geribildirimlerinden dolayı çok minnettarız. Topluluğumuzu dikkatli bir şekilde dinlemeye devam ediyoruz ve önümüzdeki haftalarda ve aylarda oyun deneyimi iyileştirmelerinin geleceğinden emin olabilirsiniz. Gelecekte Outriders'ı genişletmek için sabırsızlanıyoruz." diye belirtti.
 
Basının oyun için yaptığı yorumları içeren yeni bir fragman yayınlandı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Outriders Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: People Can Fly Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler