Outriders'ın Technomancer Sınıfı Tanıtıldı

25.08.2020 21:33 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Square Enix ve geliştirici People Can Fly, bugün düzenledikleri canlı yayında, bilim kurgu temalı TPS RPG oyunu Outriders'ın Technomancer sınıfını tanıttı.
 
Technomancer oyundaki dört oynanabilir sınıftan biri ve diğer sınıflar Trickster, Pyromancer ve Devastator'a kıyasla en çok yönlü olanı.
 
Üç ana yeteneği bulunmakta. Bunlardan ikisi ağır silahlar kullanabilme ve otomatik taretler kurabilme. Üçüncüsü ise savaş sırasında hayat kurtarıcı. Takım arkadaşlarının sağlığını artırmada dört sınıf arasında en iyisi.
 
Outriders noel döneminde PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için çıkacak.
 
“Become Terror” Fragmanı:

(2:40 - 4:10)
 
 
 
“Co-op Carnage” Oynanış Videosu:
 
“The Devastator” Oynanış Videosu:
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Outriders Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: People Can Fly Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 6 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 7 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 8 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler