Overkill's The Walking Dead Konsollar için Bir Kez Daha Ertelendi

18.01.2019 19:38 Gazali Çetinkaya

 
Starbreeze, Overkill's The Walking Dead PlayStation 4 ve Xbox One versiyonlarının çıkış tarihini ikinci kez erteledi. Yeni çıkış tarihi açıklanmadı.

İlk olarak oyunun konsollarda PC ile aynı tarihte çıkması planlanıyordu ve daha sonra yayıncı ekibin "konsolda oyunun dijital ve fiziksel sürümlerini aynı anda çıkararak en iyi pazarlama etkisini elde etmek ve satışları en üst düzeye çıkarmak istemesi" sebebiyle oyun konsollarda Şubat 2019'a ertelenmişti. Şimdi de "şu anda oyunun konsollarda performansını değerlendirilmesi ve gözden geçirilmesi" sebebiyle ikinci kez ertelendi. Starbreeze yeni çıkış tarihi ile ilgili bilgilerin daha sonraki bir tarihte paylaşılacağını belirtti.

Dört kişilik co-op multiplayer first-person shooter oyunu şu anda PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Başlangıç sürümü 50,00 TL standart sürümü 92,00 TL ve lüks sürümü 119,00 TL fiyattan Steam'de satışta. Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Overkill's The Walking Dead Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Overkill Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 27 Dk önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 1 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 1 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 8 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler