Overkill's The Walking Dead için Önümüzdeki Ay PC'de Kapalı Beta Düzenlenecek

09.09.2018 21:26 Gazali Çetinkaya

 
Payday geliştiricisi Overkill'in dört kişilik co-op multiplayer first-person shooter The Walking Dead oyunu için önümüzdeki ay PC'de bir kapalı beta düzenlenecek.
 
Kapalı beta 9 Ekim'de oyun ön sipariş veren kullanıcılar için başlayacak. Oyunun standart sürümünü ön sipariş veren kullanıcılara bir adet davetiye, deluxe sürümünü ön sipariş veren kullanıcılara dört adet davetiye gönderilecek. 
 
Kapalı beta duyurusu geliştirici canlı yayını esnasında yapıldı. Yeni oynanış görüntüleri de mevcut. Aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 8:30'dan sonra başlıyor.

Overkill's The Walking Dead 6 Kasım'da PC için; Şubat 2019'da PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Overkill's The Walking Dead Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Overkill Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 2 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 2 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 3 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 3 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler