Overwatch 2 Steam Platformuna Geldi: Eleştiri Yağmuruna Tutuldu!

11.08.2023 21:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Blizzard Entertainment tarafından daha önce Battle.net üzerinden yayınlanan rekabetçi nişancı oyunu Overwatch 2, Steam platformuna giriş yaptı. Steam'e gelmesiyle beraber oyuncular tarafından bir hayli olumsuz eleştiriye tutulan oyun şu anda "son derece olumsuz" etiketine sahip.
 
39 bin yorumdan yüzde 11'i olumlu
 
 
 
Steam platformuna gelmesiyle beraber büyük oranda olumsuz yorumlarla karşılaşan Overwatch 2 için şu anda 39 bini aşkın kullanıcı incelemesi bulunuyor. 39 bin kullanıcı incelemesinden ise sadece yüzde 11'i olumlu bir şekilde karşımıza çıkıyor. Özellikle ülkemizde oyunun Battle.net üzerinde Türkçe dil desteğinin olması ancak Steam'de olmaması büyük oranda eleştiriliyor.
 
Bu eleştirilerin haricinde SteamDB'ye göre oyun Steam'e gelmesiyle beraber 52.349 eş zamanlı oyuncuyla zirve yapıyor. Bu kapsamda Steam'de en çok oynanan 14. oyun konumuna geliyor. Her ne kadar oyun şu anda Steam'de olsa da oyunu oynamak için yine de Battle.net hesabınıza bağlanmanız gerekiyor.
 
Öte yandan Overwatch'ın son sezonu geçtiğimiz günlerde başladı ve oyuna üç hikaye görevi dahil oldu. Ancak Haziran ayında duyurulduğu üzere bu görevlere yalnızca Overwatch 2: Invasion Bundle'ı satın alanlar ulaşabiliyor. Bu paketin 15 dolarlık bir fiyat etiketi bulunuyor. Ülkemizde ise 390,99 TL'den satışta.
 
Yeni fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Overwatch 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler