Overwatch 2 Türkçe Dil Desteğine Kavuştu

15.07.2023 15:19 Mehmet Tandoğan

 
 
Blizzard Entertainment tarafından oyunculara sunulan rekabetçi nişancı oyunu Overwatch 2 yeni güncelleme ile beraber Türkçe dil desteğine kavuştu. 2022 yılında oyuncularla buluşan yapımın Türkçe dil desteği alması elbette oyuncular için güzel bir haber.
 
Devam oyunu oyuncular tarafından oynanmaya devam ediyor
 
 
 
2016 yılında çıkış yapan ilk oyunun devamı niteliğinde olan Overwatch 2 oyunculara rekabetçi bir deneyim sunuyor. Türkçe dil desteğinin eklenmesiyle beraber oyunu tamamen Türkçe olarak oynayabiliyor, oyunda kullandığınız yeteneklerden karakterlerin arka plandaki hikayesine kadar tüm kısımlara hakim olabiliyorsunuz. Elbette oyun içerisinde hikaye odaklı bir yapı yok. Bu yüzden İngilizce olarak da rahatlıkla oynayabilirsiniz ancak bu tarz dil desteklerinin eklenmesi sonraki oyunların da Türkçe çıkmasının kapısını aralıyor.
 
Ücretsiz oyun modeliyle beraber adım atabileceğiniz oyunda sezon bileti, rekabetçi modlar ve daha fazlası yer alıyor. Kendinizi geliştireceğiniz ve takım odaklı yapı içerisinde farklı karakterler üzerinde usta olabileceğiniz oyun eğlenceli bir deneyim sunuyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Overwatch 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler